Теорія еволюції

Автор работы: Пользователь скрыл имя, 07 Марта 2014 в 20:04, лекция

Описание работы

Чому ж Україні людина гребує бачити запропонований обман про походження себе? Хто диктує свою думку і нав'язує у вічі пов'язку? Завданням сатани є, відвернути людини від істини Божої. Поставити Слово Боже під як було Едемському саду.Креационизм – це віра у створення навколишньої дійсності Богом, що тільки Боже, і нізащо інше не змогло створити найскладніші процеси життєдіяльності всього. І сатана хоче знищити віру в Бога, і зруйнувати стосунки з Батьком Небесним.
Бог дав кожному людей права вибору, що доводить Його любов до нас. Світ так само створення людини Богом. Не бо ні вірить, що Бога немає, а шукає виправдання собі, ніж нести покарання гріх.Преображаться в образ Христа – це робота. Легше не прикладати жодних зусиль, а жити "як все. Але й світ каже, що незнання закону не звільняє людини від відповідальності.
Висновок: Людство шукає виправдання гріха через теорію еволюції та інші людські вигадки.

Содержание работы

Запровадження
1. Бог – Творець
2. За родом своєї їх
3. Створення людини за образом
Висновки

Файлы: 1 файл

Новий Документ Microsoft Word.doc

— 39.50 Кб (Скачать файл)

ПЛАН 

 

Запровадження

1. Бог – Творець

2. За родом своєї  їх

3. Створення людини  за образом

Висновки

 

Запровадження

>Креационизм –  наукова концепцію створення  навколишньої дійсності світу  Богом за стислий період часу  у завершеному що працює вигляді.Креационизм виходить з перших 11 розділах книжки Буття. Вже першим віршем Біблії «на початку створив Бог…» Господь спростовує 6 основних навчань людини. Це – атеїзм, політеїзм, фаталізм, еволюціонізм, пантеїзм, матеріалізм. Однак ж тотемізм – це походження людини від тварини предка.Противоположностью креаціонізму є найпопулярніше теорія – це теорія еволюції. Еволюція – це поступове розвиток вищих форм життя з найнижчих форм матерії. Усі суще створило себе саме, під засобом власних властивостей без будь-яких понад природних властивостей, це без будь-якого понад природного втручання. Теорія еволюції відкидає існування Творця. Теорія прийнята більшістю учених. І оскільки більшість учених прийняли цю теорію, як розумне пояснення походження всього, то теорія перестає бути теорією, а стає незаперечним фактом. Теорія еволюції полягає в здогадах і припущеннях. Хоча факти були сфальсифіковані чи його навіть існує у природі. Не дивлячись з цього брехня, теорія еволюції досі викладається переважають у всіх закладах, в усіх країнах світу.

Батьком сучасної еволюційної теорії називають Чарльза Роберта Дарвіна. У молодості Дарвін готувався на сан священика, але його прийняти рішення вплинула смерть його дочки князівни Анни. Горе стало між Дарвіном і Богом. І тепер, з віруючу людину поволі перетворився на противника Слова Божого. Його серце перестало належати Богу. Це не питання поглядів на речі, це питання віри в Панове.

Наука з приводу створення всього який живе Богом полягає в Слові Божому. І бачимо, що після гріхопадіння стало деградувати. Якщо Адам жив майже тисячу років, то Давид не прожив і по сто років. Гріх поступово знищує людини як духовно, а й фізично. Адже за гріхопадіння Адама прийшло прокляття як на людство, в тому числі на Землю. Але теорія еволюції стверджує протилежне, що еволюціонує, то – є у процесі розвитку.

Чому ж Україні людина гребує бачити запропонований обман про походження себе? Хто диктує свою думку і нав'язує у вічі пов'язку? Завданням сатани є, відвернути людини від істини Божої. Поставити Слово Боже під як було Едемському саду.Креационизм – це віра у створення навколишньої дійсності Богом, що тільки Боже, і нізащо інше не змогло створити найскладніші процеси життєдіяльності всього. І сатана хоче знищити віру в Бога, і зруйнувати стосунки з Батьком Небесним.

Бог дав кожному людей права вибору, що доводить Його любов до нас. Світ так само створення людини Богом. Не бо ні вірить, що Бога немає, а шукає виправдання собі, ніж нести покарання гріх.Преображаться в образ Христа – це робота. Легше не прикладати жодних зусиль, а жити "як все. Але й світ каже, що незнання закону не звільняє людини від відповідальності.

Висновок: Людство шукає виправдання гріха через теорію еволюції та інші людські вигадки.

 

1.  Бог – Творець

«На початку створив Бог небо і землю» Буття 1:1

Перша книга Біблії свідчить і містить у собі докази, що Бог є Творцем й творця всього, що оточує і наповнює планету Земля. Людина може повірити, що це навколо створила сама себе, з'явилося з нічого. І те, що усе це створив Бог – гребує. Чому? Візьмемо, приміром, клітину будь-якого живого організму. Це якмикро-вселенная, відносини із своїми найскладнішими процесами. Але її незаконно назвалиАмеба найпростіша. Адже заклав у ній інформацію? Наскільки складні процеси відбуваються у людському організмі, що дивується, але не вірить, що це міг створити лише Бог. Що ж потрібно людині, що повірити? Кожен людину, є авторитет. Хтось, хто опиниться поруч, хто робить щось краще, чому, з ким можу дружити і віддали навчатися. В Україні авторитет Ісус. Люди, які мають авторитет Ісус – щасливі.

Блаженний народ, яка має Господь є – Бог!Пс. 32:12

Шість днів роботи

Першого дня Бог створив небо, Землю і світло.

Другого дня Бог створив атмосферу, суходіл і воду.

Третього дня Бог створив рослинний світ.

У перші дні Бог створив місце, і потім став наповнювати це найкраще місце. Що спростовує думка у тому, що спочатку всесвіт, і потім Земля. Теорія еволюції така, що спочатку були створені зірки, і потім Земля. Але зіркам не доводилося б висвітлювати. Також спочатку було створено рослинність, і потім Бог став наповнювати землю звірами. Якби звірі наповнили землю, а трави був. Вижили б це вони? У цьому логіки. Біблія пише, що це було створено в людини. До того ж створили людина. Бог приготував місце, куди чоловік був поміщений. Також й у Новому Заповіті Бог приготував місце на небесах для люблячих Його. Бог колись створив церква, і потім став наповнювати її.

Учетверте день Бог створив сонце, зірки й місяць.

У п'ятого дня Бог створив комах, птахів та риб.

У шостий день Бог створив звірів, худобу та людини.

Людина завершує цей перелік. Для Бога людина є вінцем Його твори. Коли Бог закінчив творити, Він зазначив що дуже добре. Богу сподобалося, що Він створив.

І на сьомий день Бог відпочивав.

2.  За родом своєї їх

Легенда у тому, що із води виповзла риба і пішла – знають усі. Але, хто б бачив, що вона пішла. Знайдено скам'янілості різних тваринах, риб, рослин. Теорія еволюції свідчить, що таке життя Землі розвивалася мільйони, від найпростішого до складного. Але теорію у тому, що риба все – таки пішла, не довів ще ніхто. Чому ж? Оскільки це – лише слідство уяви разом із кількома непереконливими свідоцтвами.Переходного ланки немає. Кожна теорія повинна бути доведена фактами. Якщо ж збереглися останки рослин, які росли до великого потопу, маємо були зберегтися численні проміжні форми. Які ж ученим пощастило запровадити людей оману? Відповідь дуже проста. Нам досить згадати, що відбулося Едемському саду. Людину обмануть. Те саме відбувається і по сьогодні. Сатана утримує не оновлені уми людей омані.

Мікро еволюція – це й зміна всередині виду. Зміна на генетичному рівні іноді плутають з процесом еволюції. Це мутація, але й як не процес еволюції.

Вигляд – природна, стабільна,размножающаяся одиниця. Один вид може дати лише масі собі подібних. Тому, й усе життєві функції відбуваються всередині функції. І всі клітини виробляють масі собі подібних, копіюючи себе. Якщо змішати клітини – всі вони зруйнують самі себе. Що таке спростування поступового ускладнення будівлі клітини. Це вкотре спростовує будь-яку теорію.

Ми можемо спостерігати, що у природі існують ведмеді: полярний, буре, гризлі. Чому вони трошки аніскільки не схожі зовнішністю? Після потопу звірі вийшли з ковчега і вони швидко наповнювати землю. Це сприяло швидкому розмноженню? 1) Була бурхлива рослинність. 2) Немає конкуренції. Та оскільки довкілля змінилася; з'явилися вітри урагани, зміна пір року, змінився рельєф суші.Зверям потрібно було пристосовуватися до тієї місцевості і кліматичних умов. Наприклад, полярного ведмедю необхідно була маскування на снігу. Але не перестав бути ведмедем. Усі життєві функції були й залишаються такими, якими запрограмував Бог спочатку.

>Креационизм стверджує, що генетичні зміни можуть  функціонувати лише у межах  жодного виду, що зумовлює формуванню підвидів. Це було підтверджено КарломЛиннеем в 1735 року. Термін «у зв'язку зі їх» охоплює великий діапазон характеристик, однак, обмежений рамками, які дозволяють однієї формі життя перейти до іншої. Що протилежністю теорії еволюції.

3.  Створення людини за образом

>креационизм бог  творець людина

«І створив Господь Бог людини з праху земного, і вдунув межи очі його подих життя, і став людина душеюживою». Побут. 2:7

Бог, на відміну звірів, для створення людини використовував землю. І вдихнув Бог на людину життя. Чому Бог, що створити людини застосував трошки іншою спосіб, аніж за створенні звірів? Людина – вінець Божого твори, у якому життя. Поставимо витікаючий питання. Хіба будь-яке тварина, створене Богом немає життя? Має. Не має способу життя та подоби Божого. Немає духу. Не вміє вибачати й жалкувати з приводу минулому, якого виправиш, немає моралі, совісті й т.д.

«Вважається, що людина – вище істота. Ніяке інше створення неспроможна зрівнятися з нею, хоча у кожному нижчому суть можна знайти якісь людські риси». (5) Якщо казати про схожості людини з мавпою, ми бачимо лише зовнішню схожість. Мавпи не вміють говорити. Вони мають голосового апарату. Мавпи не піддаються дресируванню гаразд як собаки. По фізіологічним даним більша схожий зі свинею, ніж із мавпою. Свинівсеядни, як і творча людина. Навіть в комах можна спостерігати схожість із людиною, яких у мавп. Наприклад, мурахи і бджоли, великі трудівники, а мавпи навпаки. Ми іще одна на користь спростування теорії еволюції. Людина значно перевищує будь-яке тварина розумом. Бог створив тваринний світ в людини, а чи не людини для звірів. Щоб володарював над рибами морськими, та контроль птаством небесним, та контроль худобою, та контроль усієюЗемлею, та контроль плазунами, плазунами землею.

«І створив Бог людини за образом Своєму, за образом Божу створив його; чоловіка і жінку створив їх». Побут. 1 :27

Ми є способом мислення й подобою самого Господу Богу, що створив все, а людини поставив на сходинку вище від всього, що створив. А, що управляти всім цим, що наповнює Землю. 

 

 

Висновки

 


Информация о работе Теорія еволюції